használt sütőipari berendezések, használt sütőipari gépek, felújított sütőipari berendezések, felújított sütőipari gépek, kemence pékségbe, sütőkemence, sütőkemencék, pék, pékség felszerelés, berendezés, cukrászati, cukrászat, cukrászati gépek, kemence felújítása, használt kemence felújított kemence olcsó kemence sütőgép Maglód Ecser Vecsés Pécel Budapest Pest megye sütőüzem kenyér látványpékség sütöde péksütemény cukrászati berendezések cukrászati eszközök cukrászati gépek dagasztógép etázskemence etázskemencék felújított sütőipari gépek forgókemence forgós kemence forgóskemencék gépek pékségbe habverőgép használt sütőipari gépek használt sütőipari kemence kelesztőkamra kifligép kiflisodró kúpos gömbölyítő látvány kemence látványkemence látványkemencék nyújtógépek olcsó sütőipari gép pékség berendezés pékség felszerelés pékség kemence pékségbe kemence sütőipari berendezés sütőipari gép sütőipari gépek sütőipari kemencék sütőkemence sütőkemencék tésztanyújtó tésztaosztó zsemlegép zsemleosztó zsömlegép zsömleosztó pékség Maglód pékség Ecser pékség Vecsés pékség Pécel pékség Budapest pékség Pest megye
Bemutatkozás Használt sütőipari gépek Sütőipari berendezések szervizelése Pékségünk Szakboltjaink Partnereink Referenciáink Kapcsolat
 
PÉK ÜZEM ÉS PÉKSÉG  
 

Cégünk 1992-ben sütőipari gépek felújításával és azok értékesítésével kezdett foglalkozni. Telephelyünkkel pontosan szemben működött egy kis pékség, amelyet árverés útján 1998-ban átvettünk. Az üzembe a gépparkot saját felújított árukészletünkből biztosítottuk.
Pékségünk minőségi fehér és rozstermékekkel, finom pékárukkal és kenyérkülönlegességekkel látja el a környék kis és nagyobb boltjait, idősek otthonát és bölcsődéket valamint három saját szakboltunkat.

 
TERMÉKEINK  
 
Fehér termékeink
 • Zsúr kenyér
 • Francia kenyér
 • Cibatta
 • Hagymás cibatta
 • Olivás cibatta
Hagyományos kovászos technológiával készült fehér termékeink:
 • Korpás kenyér
 • Burgonyás kenyér
 • Kukoricás kenyér
 • Hagymás formakenyér
 • Házi fehér kenyér
 • Félbarna kenyér
 • Forma kenyér
 • Erzsébet kenyér
Kárpát kenyér
Kárpát kenyér
Olasz kukoricás kenyér
Olasz kukoricás kenyér
Fehér kenyér
Fehér kenyér
Cibatta
Cibatta
Cibatta
Cibatta
Hagymás cibatta
Hagymás cibatta
Hagymás cibatta
Hagymás cibatta
Olivás cibatta
Olivás cibatta
Olivás cibatta
Olivás cibatta
Rozsos termékeink
 • Bajor rozsos kenyér - tradicionális bajor kenyér
 • Kornspitz
A Kornspitz®  Európa legsikeresebb márkás péksüteménye. Mintegy 20 évvel ezelőtt Ausztriában kidolgozott, magvas, fűszeres, rozsos péksüteményéből, a világ 59 országában, pékek ezrei, pontosan meghatározott receptúra szerint, naponta közel 4,5 millió darabot sütnek. A Kornspitz® mindazonáltal sokkal több mint egy sikeres, ropogós márkás-péksütemény, mely különösen magas arányban tartalmaz értékes ballaszt-anyagokat. A kedvelt, búzából készülő péksütemény nagy arányban tartalmaz gabonatöreteket, ezért van a Kornspitz®-nek nagyon nagy, több mint 6%-os élelmi rost tartalma - csaknem akkora, mint a teljes kiőrlésű kenyéré. Értékes alapanyagok harmonikus keveréke teszi kedveltté a Kornspitz® -et mind az ínyencek, mind pedig a tápláléktudatos fogyasztók körében.
Rozs termékeink  

Péküzemükben készült rozs termékek valódi rozsliszt felhasználásával készülnek.
Nem szabad összekeverni a "rozs" és "rozsos" termékeket. Valódi rozs kenyérről akkor beszélhetünk, ha a termék rozsliszt tartalma meghaladja az összes felhasznált lisztre számítva a 40%-ot a kenyértésztában.

Valódi rozskenyereink kínálatából:
 • Fekete rozs forma kenyér - valódi fekete színű, sűrű bélzetű rozs termék
 • Rozs forma kenyér
 • Magvas rozs forma kenyér - rozs kenyér
  szezám-, len-, napraforgómaggal és zabpehellyel dúsítva
 • Rozs cipó
 • Magyarozs kenyér
  Magyaros fűszerezéssel (köménymag, bors) készült rozs termék.
Fekete rozs kenyér
Fekete rozs kenyér
Fekete rozs kenyér
Fekete rozs kenyér
Magvas rozs kenyér
Magvas rozs kenyér
Magvas rozs kenyér
Magvas rozs kenyér
Rozs cipó
Rozs cipó
Rozs cipó
Rozs cipó
Magyarozs kenyér
Magyarozs kenyér
Magyarozs kenyér
Magyarozs kenyér
 
KENYÉRKÜLÖNLEGESSÉGEK - AZ EGÉSZSÉG ÉS TRADÍCIÓK JEGYÉBEN  
 

Tönköly teljes kiőrlésű kenyér - cukorbetegeknek is ajánljuk!

Tönköly kenyér
Tönköly kenyér
Tönköly kenyér
Tönköly kenyér

Miért a tönköly?
A fehérje az élet alapja, melyet csak a növények tudnak előállítani, az állatok csak átalakítják. A vegyszerek, a növekvő háttérsugárzás és a tudatos nemesítések hatására bekövetkezett génmanipuláció eredménye, hogy a ma előállított élelmiszerek 10-30 százalékos fehérjetartalmának csak 30-35 százalékát tudjuk megemészteni. A maradék fehérjék, legjobb esetben csak emészthetetlenek, de egyes esetekben bizonyított a módosult fehérjék káros hatása.
A tönköly fogyasztása
Kutatások igazolják, hogy a tönkölybúza 20 százalékos fehérjetartalommal bír és ez teljes mértékben emészthető fehérjékből tevődik össze. A belőle készült élelmiszerek beltartalmi értéke jóval magasabb a hagyományos élelmiszerekhez képest. A tönkölylisztből készült pékáru 12-15 dkg-ja elegendő egy felnőtt embernek, hogy a napi növényi eredetű fehérje mennyiséget bevigye szervezetébe. A tönköly karbantartja szervezetünket a rendkívüli fehérje-keményítő aránya miatt. Nem hizlal, de a belőle készült élelmiszerek dúsak és táplálóak, ezért kevesebb mennyiségben is a jóllakottság érzetét keltik. Mindezek mellett elegendő vitaminhoz és ásványi anyagokhoz jutunk fogyasztáskor. Igen kedvező élettani hatásai miatt a cukorbetegek is sokkal inkább fogyaszthatják, mint fakó társaikat. A kimagaslóan nagy sikér tartalmának köszönhetően kitűnő minőségű kenyerek és egyéb péksütemények készíthetőek belőle. Ezen pékáruk eltarthatósága sokkal hosszabb, mindez anélkül, hogy tartósítószereket használnának az előállításkor.

PUR-PUR

A PurPur egy, a génbankokban felkutatott és újra termesztett ősbúza, mely kiváló élettani hatásai miatt lehet napjaink egyik jelentős eredménye az élelmiszeripar területén.
A PurPur búzaszemek 10-szer annyi Anthocyane-t tartalmaznak, mint a hagyományos búzaszemek. Az Anthocyane jelentős mértékben megköti a - jelen kor szennyezett környezete és a helytelen táplálkozás miatt - szervezetünkben felhalmozódott szabadgyököket, melyek jelentősen hozzájárulhatnak a daganatos betegségek kialakulásához, valamint gyorsítják a sejtek öregedését; így tehát a PurPur búzából készült termékek fogyasztása hozzájárulhat az egészségesebb életvitelhez.
Pur-Pur a "másmilyen" teljeskiőrlésű kenyér PurPur búzából
A ritka és kevesek által ismert PurPur búzából előállított liszt más az ízében, tartalmában és hatásában a hagyományos lisztekhez képest. A PurPur búza bíbor színezete tipikus külsőt kölcsönöz a kenyérnek (innen ered neve is: Purpur=bíborlila)
A Pur-Pur kenyeret PurPur teljeskiőrlésű lisztből és rozsból állítják elő. Magas értékű összetevői; mint pl. a ballasztanyagok és Anthocyane-ok - amiket a PurPur búzaszem külső rétege tartalmaz - belekerülnek a Pur-Pur kenyérbe is. Ez megmutatkozik erős, ropogós héjában, zaftos bélzetében és frissességében.
A PurPur íz
A PurPur búzát soha nem termesztették nagy mennyiségben, így évszázadokon keresztül is természetesen maradt fenn. Talán emiatt is ízlenek olyan sokaknak a belőle készült termékek. A PurPur búza fűszeres íze a Pur-Pur kenyérben tökmaggal és dióval egészül ki. Az eredmény: diós, zaftos, tejes íz.

Gyökérkenyér
Ropogós héjú, ruganyos bélzetű olasz típusú kenyér, mely előnyös tulajdonságainak köszönhetően több napig élvezettel fogyasztható marad.
Gyökérkenyér
Gyökérkenyér
Hagymás gyökérkenyér
Hagymás gyökérkenyér
Gyökérkenyér
Gyökérkenyér
Hagymás gyökérkenyér
Hagymás gyökérkenyér

Molke Aktív az egészségünkért!

A Molke Aktív egy ízletes, lenmagokkal, rozspehellyel, búzapehellyel, zabpehellyel, pirított búzával, pirított árpával, szezámmaggal, köménymaggal valamint tejsavóval dúsított rozsos kenyér.

A fehérjéket aszerint osztályozzuk, hogy milyen mértékben tartalmazzák a szervezetünk számára nélkülözhetetlen, esszenciális aminosavakat. Az egyik legteljesebb értékű fehérje a tejsavó, amely a Molke Aktívban is megtalálható. Jótékony hatásai közé tartozik, hogy szervezetünk nagyon könnyen megemészti, ezért a tejsavó magas esszenciális aminosav tartalma jól hasznosul. Így a Molke Aktív kenyér egy lehetséges fehérjeforrás fogyókúrázóknak és a rendszeres testmozgást végzőknek.
A Molke Aktívban is megtalálható magok a szervezet számára nélkülözhetetlen zsírsavakat tartalmaznak. ezek a zsírsavak csökkentik a koleszterinszintet és felszívódva hormonok, enzimek alapanyagai.
A magok vitamintartalma is fontos (A,D,E,K). Ezek a vitaminok a bőr, haj, a körmök a szemek és az idegrendszer ép működéséhez szükségesek illetve anyagcsere-folyamatokban játszanak szerepet.
A Molke Aktív táplálkozás élettanilag nem elhanyagolható összetevője az elemi rost. Ezek nem emészthető szénhidrátok, amelyek csökkentik az éhségérzetet és elősegítik a jó bélműködést.
A Molke Aktív azoknak készült, akik komolyan veszik az egészségüket, és tudatos döntéseket hoznak.

Molke
Molke
Molke
Molke
 
FINOM PÉKÁRUK  
 

Finom pékáru termékskálánk igen széleskörű:
zsemlék, kiflik, leveles- sós- és édes sütemények, sós és édes croissantok, kelt tészták, natúr és töltött kalácsok, kuglófok, rétesek, piték, pogácsák, apró sós és édes sütemények, linzerek, kókuszgolyó, isler.

 
 
Az oldalt készítette a web-oldal.hu